Bericht navigatie

Nieuws

Jaarwisseling

De jaarwisseling is achter de rug, en daarmee is 2016 definitief afgesloten. Een goed jaar voor Scauting, zo blijkt. Niet alleen is er veel vordering geboekt met het voorbereiden van de nieuwe locatie in Tjalleberd (Die overigens nu ook al geopend is), maar het was ook het jaar van de mijlpaal van honderd talenten. En ook een geldprijs valt onder de hoogtepunten van 2016, want het afgelopen jaar wisten de talenten van Scauting een Hackathon in Emmen te winnen door het ontwerpen van een slim fietspad. Het leverde hen een som van 1500 euro op!

“Het is ook zeker een hoogtepunt dat onze eigen Gonda is aangenomen bij de ambulante dienstverlening. Er zijn in totaal bij ons nu ook vijf mensen met Autisme aangenomen!” vertelt André. 

Maar niet alleen personeelsgewijs heeft er veel vooruitgang plaatsgevonden. “Ook ons aanbod is uitgebreid. Met de 3D-printer en het AutoCAD tekenen kunnen we nu al meer dagbesteding aanbieden. En dat willen we nog verder uitbreiden in 2017!”

Doelstellingen zijn er ook al. Met een jaar als dit achter de rug zit het nieuwe jaar vol kansen, en die willen André, Wolter en Floris zo goed mogelijk benutten! 

“We blijven natuurlijk streven naar kwaliteitsverbetering. We willen ook graag een keurmerk binnenhalen, als certificatie. Verder willen we in 2017 ook graag dagbesteding op de zaterdag aanbieden, en een woonlocatie starten!”

Al met al een zeer positieve jaarwisseling!

“Maar het belangrijkste is dat we door kunnen gaan met wat we opgebouwd hebben. Het gaat hartstikke goed, en dat willen we graag zo houden. Op naar een goed 2017!”