Bericht navigatie

Nieuws, nieuwsbrief

KCK-project: Workshop Striptekenen

KCK (Kiki’s Creatieve Kamer) is weer gestart met een nieuw project, namelijk Striptekenen. De workshop was op donderdag 26 januari j.l. onder leiding van cartoonist en illustrator Marcel van der Sleen.

De talenten gingen na een korte introductie gedurende de workshop zelfstandig aan het werk. Bij vragen en/of opmerkingen konden zij bij Marcel van der Sleen en de coaches Kiki Schmidt en Wouter Hilberink terecht.

Een aantal talenten maakten gebruik van de computer, andere talenten tekende met het potlood. Daarnaast kregen de talenten een stukje geschiedenis. De talenten begonnen met het tekenen van een karakter. Achter elk karakter schuilde een verhaal. Dit verhaal kon gebaseerd zijn op een boek, film of juist een eigen idee. Daarna werd dit karakter toegelicht in een verhaal.

Al met al weer een geslaagd project. En zeker een passend project voor onze creatieve kamer!