Management Assistent

Scauting is op zoek naar een Management Assistent

28 -32 uur per week 
Locatie Hoogeveen

Scauting Coaching & Detachering
Scauting begeleidt normaal tot hoogbegaafde mensen met autisme bij wonen, werken en leren.
We bieden ondersteuning aan jeugdigen en volwassenen door middel van individuele begeleiding en/of groepsbegeleiding. Dit doen we vanuit 4 locaties en 10 ambulante teams in Noord-Nederland. Er werken momenteel 150 medewerkers bij Scauting. 
Voor onze locatie Hoogeveen, waar staf en directie zijn gevestigd, zijn we op zoek naar een Management Assistent.

Wat doet een management assistent binnen Scauting
Als Management Assistent neem je de twee directieleden veel werk uit handen. 
Je organiseert en bewaakt de agenda’s, je behandelt e-mail en post, beoordeelt dit op belang en prioriteit en je verzorgt zelfstandig correspondentie. Natuurlijk komen er allerlei administratieve werkzaamheden bij en ondersteun je de directie door zaken uit te zoeken en notities voor te bereiden. Je archiveert (digitaal) belangrijke documenten en verzorgt de toegankelijkheid ervan. Naast dat je veel zelfstandig werkt, zoek je waar nodig actief de verbinding met je collega’s en derden. Jij bereidt de vergaderingen van het MT voor en notuleert deze.

Je bent het aanspreekpunt voor interne medewerkers en externe klanten. Als Management Assistent weet je wat er in de organisatie speelt, weet je welke informatie belangrijk is voor de directieleden en heb je veel verantwoordelijkheden. 

Functie-eisen

• MBO of HBO  werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een diploma Managementassistent, Directiesecretaresse, etc.

• Aantoonbare werkervaring op het gebied van managementondersteuning.

• Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

• Sterke sociale vaardigheden met probleemoplossend denkvermogen.

• Zelfstandig werkend organisatietalent en een goede planner.

• Stressbestendig en het vermogen om te multitasken.

• Affiniteit met de zorg.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.399,- bruto per maand (schaal 6) bij een volledig dienstverband (36 uur). De CAO voorziet in een individueel keuzebudget waarvan 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering onderdeel uitmaken.

Spreekt deze baan jou aan? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 10 augustus jouw reactie met CV via wolter.piek@scauting.nl. Mocht je vragen hebben over deze functie dan kun je contact opnemen met Wolter Piek, 0528-745051.