Raad van Advies

De raad van advies is opgebouwd uit cliënten en medewerkers van Scauting. Zij komen gemiddeld één keer in de acht weken samen. Onderwerpen die ter tafel komen, worden ingebracht door de Raad van Advies en de directie.

Gea Pronk

Ik ben Gea en in oktober 2015 ben ik begonnen bij Scauting. Ik heb aan een aantal verschillende projecten gewerkt waaronder het testen van een app en het maken van een website. Ook heb ik een cursus over AutoCad gevolgd. Momenteel hou ik mij bezig met de administratie en dat bevalt mij erg goed.

Gea Pronk

Gea Pronk

 

Wouter Striekwold

Wouter Striekwold

Wouter Striekwold

Ik ben Wouter, 21 jaar en zit nu sinds augustus 2015 bij Scauting. Ik ben als eerste cliënt aan het werk gegaan bij Scauting en heb dan ook de meeste ontwikkelingen binnen het bedrijf meegekregen. Zelf heb ik hier voornamelijk geoefend op het programmeren in Python, waar ik voorheen nog helemaal geen ervaring in had. Tegenwoordig ben ik meer bezig met het helpen van de mensen die hier net beginnen met het programmeren.

 

Berny Linnemann

Ik ben Berny en al vanaf de eerste plannen bij dit initiatief betrokken. In diezelfde periode ben ik begonnen met een nieuw carrièrepad: die van webontwikkelaar. Scauting heeft mij de mogelijkheid geboden om mij verder in dit vakgebied te bekwamen. Een project dat ik onder andere heb uitgevoerd is het bouwen van de huidige website van Scauting. Ook ben ik bij de oprichting begin 2015 betrokken geweest. Hierbij heb ik ik meegedacht over de opzet van het bedrijf en hoe we onze missie het beste ten uitvoer kunnen brengen. Momenteel ben ik in dienst van Scauting en ook betrokken als docent bij het Scauting College.

 

Berny Linnemann

Berny Linnemann