Ambulant Begeleiders – regio Meppel

Regio:

  • Meppel

(Contract van minimaal 10 uren met uitbreidingen op korte termijn)

Scauting coacht en begeleidt normaal- tot hoogbegaafde mensen met autisme. Wij bieden onze cliënten (digitale) dagbesteding op onze locaties en ambulante begeleiding thuis.

Wat doet een ambulant begeleider?

Een ambulant begeleider bij Scauting ondersteunt cliënten op alle levensgebieden, om een ieder zo zelfstandig mogelijk deel te laten nemen aan de maatschappij. Hierbij kan je onder andere denken aan het voeren van de huishouding, planning, administratie, financiën, contacten met derden, vrijetijdsbesteding, etc.

Kort na je indiensttreding volg je onze introductiedag en worden de voor jouw functie noodzakelijke trainingen ingepland. Hoe mooi is dat!

De begeleider die wij zoeken

• Signaleert behoeften van de cliënt en kan hierop anticiperen.
• Werkt met passie.
• Affiniteit met jongeren/ jong volwassenen
• Is in staat een ondersteuningsplan mede vorm te geven en handen en voeten te geven aan de uitvoering daarvan.
• Heeft aantoonbare ervaring in het werken met normaal- tot hoogbegaafde mensen met autisme.
• Kan het werk zelfstandig organiseren.
• Is oprecht geïnteresseerd in mensen en in mensen met autisme in het bijzonder.
• Is ondernemend, meedenkend en flexibel in een jonge organisatie.
• Beschikt over een MBO 4 / HBO werk- en denkniveau en een relevante agogische opleidingsachtergrond.

Salaris

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3467,- bruto per maand (schaal 6) bij een volledig dienstverband (36 uur).

Naast je salaris voorziet de CAO ook in een individueel keuzebudget (IKB) waarvan 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3% onderdeel uitmaken.

Ook word je bij indiensttreding automatisch aangemeld bij één van de beste pensioenfondsen van Nederland, namelijk Pensioen Fonds Zorg en Welzijn (PFZW); dat wordt dus direct voor jou geregeld!

Over Scauting

Scauting is een jonge, informele en transparante organisatie. Scauting zet zich in voor normaal tot hoogbegaafde mensen met autisme. Binnen de organisatie hebben we korte lijnen. Heb jij goede ideeën,  dan staan wij daar voor open. Meer informatie over Scauting vind je op deze website. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk.

Spreekt deze baan jou aan? Stuur dan een sollicitatie met motivatie en CV naar:

gonda.darwinkel@scauting.nl

Reacties van en aanbiedingen via werving- en selectiebureaus, alsmede doorplaatsing op andere sites, wordt niet op prijs gesteld.