Scauting

Assen Hoogeveen Tjalleberd Hurdegaryp

Scauting beschikt over 4 locaties. Je vindt er als deelnemer een gevarieerd en dynamisch aanbod. Van diverse IT/ICT activiteitentot allerlei creatieve workshop en mogelijkhedenJe vindt op alle locaties rust, aardige mensen en oprecht persoonlijke aandacht. 
Onze overtuiging ishoe lekkerder jij in je vel zit, hoe meer ruimte er ontstaat om te leren en oje te ontwikkelen.

In Tjalleberd maakt Scauting gebruik van een voormalig schoolgebouw. Het gebouw met meerdere lokalen is zo ingericht dat er ruimte is voor diverse activiteiten waarbij ieder zijn eigen plek mag innemen. De locatie beschikt over een hele grote tuin waarin we onder andere een moestuin project beheren.
Het werkterrein vanuit deze locatie is Friesland zuid, west en(deels) oost Friesland.
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. De busverbinding is prima.

Aanbod/Activiteiten

Locatie Tjalleberd biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten.
Misschien heb je een wens om je IT/ICT-vaardigheden te vergroten. Denk aan gamedesign, webdesign, en security (white-hat-hacking). Dit zijn voorbeelden van wat allemaal mogelijk is. Het kan ook zijn dat je op een andere manier aan de slag wilt. Daar zijn we erg benieuwd naar.
Tjalleberd is de locatie waar de “Vrijplaats voor LevensKunst” is ontstaan. Een atelier waar je op allerlei creatieve manieren jouw talenten en mogelijkheden kunt onderzoeken. Ga het maar ontdekken!
Er worden regelmatig diverse workshops aangeboden worden waar je bij aan kunt sluiten. Het is een aanbod van interessante, creatieve en leerzame workshops.

gymzaal
DSC_0625-2
slider tjalleberd2
DSC_0632
DSC_0621-2
DSC_0588-Pano-2 - kopie

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

Bel of mail ons voor een kennismaking en rondleiding.
Er is altijd gelegenheid een dag(deel) vrijblijvend mee te doen.
Je bent welkom.

Mocht je niet meteen contact kunnen krijgen met locatie Tjalleberd, dan word je automatisch naar ons hoofdkantoor in Hoogeveen doorverbonden.

Adres
Aengwirderweg 259
8458 BE Tjalleberd

Telefoonnummer 
0528 745 051

Openingstijden
De locatie in Tjalleberd is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur

Bereikbaarheid
Locatie Tjalleberd is goed bereikbaar, zowel met de auto als fiets. Met het openbaar vervoer stopt de buslijn 23 eenmaal per uur in Tjalleberd.

Een kleine stap maakt vaak een groot verschil

Nieuwsgierig geworden?