Scauting

Scauting is op zoek naar een ambulant begeleider

Regio:
Hoogeveen e.o.

Contract:
Aantal uren is bij aanvang dienstverband minimaal 12 uur per week, in overleg en o.b.v. het aantal begeleidingsvragen in je regio bekijken we hoe we je uren per week verder kunnen uitbreiden naar 20 uur per week. 

Scauting Coaching & Detachering
Scauting begeleidt normaal tot hoogbegaafde mensen met autisme bij wonen, werken en leren. We bieden ondersteuning aan jeugdigen en volwassenen door middel van individuele begeleiding en/of groepsbegeleiding. Dit doen we vanuit 4 locaties en 10 ambulante teams in Noord-Nederland.
Er werken momenteel 160 medewerkers bij Scauting.

Wat doet een ambulant begeleider?
Een ambulant begeleider bij Scauting ondersteunt cliënten op alle levensgebieden, om een ieder zo zelfstandig mogelijk deel te laten nemen aan de maatschappij. Hierbij kan je onder andere denken aan het voeren van de huishouding, planning, administratie, financiën, contacten met derden, vrijetijdsbesteding, etc. Ook vinden we het belangrijk aandacht te hebben voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Als ambulant begeleider ondersteun je daarnaast geregeld bij hulpvragen op het gebied van bijvoorbeeld zelfbeeld, zelfinzicht en sociale vaardigheden.

Plaats in de organisatie
De ambulant begeleider ressorteert hiërarchisch rechtstreeks onder de leidinggevende in de regio. Je werkt in een team van ambulante begeleiders.

De begeleider die wij zoeken:

  • Signaleert behoeften van de cliënt en kan hierop anticiperen;
  • Werkt met passie;
  • Heeft affiniteit met jeugd/jongeren/ jong volwassenen;
  • Is in staat een ondersteuningsplan vorm te geven en handen en voeten te geven aan de uitvoering daarvan;
  • Heeft aantoonbare ervaring in het werken met normaal- tot hoogbegaafde mensen met autisme;
  • Kan het werk zelfstandig organiseren;
  • Is oprecht geïnteresseerd in mensen en in mensen met autisme in het bijzonder;
  • Is ondernemend, meedenkend en flexibel in een jonge organisatie;
  • Beschikt over een MBO 4 / HBO werk- en denkniveau en een relevante agogische opleidingsachtergrond.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden van onze medewerkers zijn conform de CAO Sociaal Werk. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.805,- en maximaal € 4.012,- bruto per maand (schaal 6) bij een volledig dienstverband (36 uur). Naast je salaris voorziet de CAO ook in een individueel keuzebudget (IKB) waarvan 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3% onderdeel uitmaken. Ook word je bij indiensttreding automatisch aangemeld bij één van de beste pensioenfondsen van Nederland, namelijk Pensioen Fonds Zorg en Welzijn (PFZW); dat wordt dus direct voor jou geregeld!

Kort na je indiensttreding volg je onze introductiedag en worden de voor jouw functie noodzakelijke trainingen ingepland. Hoe mooi is dat!

Spreekt deze baan jou aan?
Solliciteer dan direct onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 0528 745 051

Reacties van en aanbiedingen via werving- en selectiebureaus, alsmede doorplaatsing op andere sites, wordt niet op prijs gesteld.


Titel: 

Ambulant begeleider

Provincie: 
Drenthe

Regio:
Hoogeveen e.o.

Uren: 
12 – 20 uur

Salarisniveau bij 36 uur:
€2.805 – €4.012 (Schaal 6)

Deel in jouw netwerk: