Scauting

Assen Hoogeveen Tjalleberd Hurdegaryp

Scauting beschikt over 4 locaties. Je vindt er als deelnemer een gevarieerd en dynamisch aanbod. Van diverse IT/ICT activiteitentot allerlei creatieve workshop en mogelijkhedenJe vindt op alle locaties rust, aardige mensen en oprecht persoonlijke aandacht. 
Onze overtuiging ishoe lekkerder jij in je vel zit, hoe meer ruimte er ontstaat om te leren en oje te ontwikkelen.

Scauting Locatie Hoogeveen is te vinden aan de Industrieweg 38. 
De eerste verdieping is volledig ingericht voor onze deelnemers. Er zijn prettige ruimtes voor groepsactiviteiten en meerdere ruimtes waarin je ‘prikkelarm’ kunt werken. 
Station Hoogeveen is op loopafstand, er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Aanbod/Activiteiten

Ons aanbod van activiteiten en werk is dynamisch en verandert mee met de vragen van onze deelnemers. De activiteiten die we tot dusver bieden zijn deels IT/ICT  gericht en deels op expressie door middel van allerlei creatieve activiteiten. Voorbeelden: programmeren, grafische vormgeving (o.a. Adobe), 3D ontwerpen en printen, webdesign, (digitaal) tekenen, schilderen, mozaïeken, schrijven.
Daarnaast bieden we activiteiten die gericht zijn op kennismaken, samenwerken en van elkaar leren. Denk hierbij aan koken/bakken,  Dungeons & Dragons, discussiegroepen over actuele thema’s.

In Hoogeveen is ervaring opgedaan op gebied van uitvoeren van externe opdrachten. Het gaat dan bijvoorbeeld over het testen van software of het maken van websites. Voor sommige deelnemers kan dit wellicht een stap richting het arbeidsproces zijn.
Interessant was ook een recent project waarin deelnemers input leverden voor een toepassing van kunstmatige intelligentie. Dit project gaat zeker vervolg krijgen. De ervaringen worden momenteel zorgvuldig geëvalueerd, de resultaten zullen ongetwijfeld ook inspirerend zijn voor de andere Scautinglocaties.

jouw talent perspectief
pop
ontwikkel jezelf 2
DSC_1143
ontwikkel jezelf
leren

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

Bel of mail ons voor een kennismaking en rondleiding.
Er is altijd gelegenheid een dag(deel) vrijblijvend mee te doen.
Je bent welkom.

Op deze locatie bevindt zich ook het hoofdkantoor van Scauting.
Mocht je een keer niet meteen contact kunnen krijgen met een van de andere locaties, dan word je automatisch hiernaartoe verbonden.

Adres
Industrieweg 38
7902 AB Hoogeveen

Telefoonnummer 
0528-745051

Openingstijden 
De locatie in Hoogeveen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur voor deelnemers

Bereikbaarheid 
Onze locatie bevindt zich op loopafstand van het station in Hoogeveen

Een kleine stap maakt vaak een groot verschil

Nieuwsgierig geworden?